Judith van de Asheuvel

judith van de asheuvel

Judith van de Asheuvel

Judith van de Asheuvel

Judith van de Asheuvel

Judith is een tinkermerrie met een bijzondere kleur. Ze is net als haar vader een appaloosa varnish roan. Judith is bijna 3 jaar oud en ze is inmiddels verkocht. Judith is inmiddels verhuisd naar haar nieuwe adres!

Afstamming:

 • Moeder: Caithlinn
 • Vader: King Arthur
king arthur

vader King Arthur van de Asheuvel

IMG_3268

moeder Caithlinn

 

9 reacties op “Judith van de Asheuvel

 1. Hoiiii Brigitte,

  Inmiddels zijn we bijna een maand verder met Judith! Ze gaat super vooruit! We verbazen ons er nog iedere dag over hoe makkelijk ze alles ondergaat en accepteert. Ze is in luv met haar voetbal en we krijgen inmiddels les met het grondwerk. Eigenlijk is ze gewoon een SuperJuut! We zijn allemaal nog steeds erg gelukkig met haar. Er zit wel een kop op en ze kan ontzettend boos doen als ze haar zin niet krijgt, maar dat hoort bij een leergierig puppiepaard! Groetjes uit Spijkenisse!

  • Hoihoi Elvira

   Leuk om weer even wat te horen! Fijn dat het goed gaat met Juut! En dus lekker aan het grondwerken, leuk!!!En dus soms wel effe eigenzinnig, tja, dat heeft ze denk ik een beetje van haar mama…. Is het nog gelukt bij de hoefsmid? Bij ons is de hoefsmid momenteel weer druk met paardjes bekappen. Het is dan altijd weer een hele koppel die moet gebeuren. Fijn dat Judith lekker vooruit gaat en dat je nog steeds blij met haar bent!

   Geef haar maar een hele dikke knuffel van ons!!!!
   Groetjes
   Brigitte

   • De voorvoeten zijn gedaan door de hoefsmid, maar achter leverde dat teveel stress op.. Ben nu bezig met beentjes geven, voor helemaal super en achter zijn we oefenende.. Onbalans maakt achterbenen optillen een beetje eng. Maar de voortvarendheid waarmee ze alles oppakt zal er voor zorgen dat ze bij de volgende hoefsmidronde ook aan de achterbenen gedaan kan worden..

 2. Hoiii,
  Hier weer een kleine update! Juutje is helemaal GEWELDIG!! Ze is inmiddels zadelmak, we rijden ongeveer 1 a 2 keer in de week een half uurtje. We hebben inmiddels les en zijn tot de conclusie gekomen dat ze Einstein-genen heeft! Ze is superintelligent en werkt ontzettend mee.
  De voeten gaan helemaal super bij de hoefsmid en ze begint weer lekker wintervacht te krijgen! We zijn helemaal gelukkig!

  • hoi elvira

   Fijn dat het zo goed gaat met Juutje! En wat goed dat ze al onder het zadel loopt! Ze is vast ook erg aan het verkleuren of niet? Naar mijn idee heeft ze net zo’n toverbalvachtje als haar papa…..

   • Hoiiii,
    Juut is nog steeds precies hetzelfde! Ze is in de zomermaanden wat bruiner geworden maar niet meer zo wit als toen we haar kwamen halen. Ze doet het super, we pakken het rijden langzaam op, dus nog lekker neus eruit en leren op haar eigen benen te lopen. Ze doet het super!! Inmiddels doet ze het prima bij de hoefsmid en zijn we allemaal nog steeds gelukkig. Met een beetje geluk gaan we zondag 6 april mee met de sokkenwasrit in Zeeland.

 3. Hoi allemaal,
  We zijn nog steeds erg gelukkig met ons Juut.. Vandaag in de sneeuw gespeeld. Ze is grooooot geworden, ik denk wel al ruim 1.60. Ze is echt keigoed aan het ontwikkelen onder het zadel en is inmiddels een geweldig gehoorzaam meewerkend paard geworden. Ik weet niet of jullie op facebook kunnen kijken, maar hier is het filmpje van vandaag:
  https://www.facebook.com/video.php?v=1034937113186990
  Groetjes uit Spijkenisse,

  Elvira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *