veulens

In 2018 verwachten we nog 2 veulens. Beide dragende merries zijn gedekt door onze vosbonte tinker hengst Simba

In december 2017 is ons eerste veulen Simba geboren. Dit is een prachtig vos hengstveulen.

In maart is onze merrie Lola bevallen van ons 2de tinker veulen van Simba maar helaas is dit veulen in het vlies blijven liggen na de geboorte. Lola had erg verdriet van het verlies van haar veulen maar van tegenspoed hebben we uiteindelijk voorspoed kunnen maken en Lola is inmiddels trotse pleegmoeder van een moederloos NewForest veulen in NoordHolland. Zodra haar pleegkind de leeftijd heeft bereikt om zelfstandig te zijn zal Lola weer terug komen bij ons op stal.

 

 

14 reacties op “veulens

  • en myrthe kost 750 euro, ik heb nog geen aparte pagina voor haar aangemaakt, vandaar dat de prijs van haar nog niet te vinden was. Vandaag maar ik nieuwe foto’s en deze week werk ik de website even helemaal up to date bij. We hebben inmiddels ook 4 veulens lopen die dit jaar zijn geboren.

   • Bedankt voor u reactie …ik wacht dan even af tot u de site heeft bij gewerkt ..
    Groetjes Gini 😉

    • Zou u me wel alvast de stokmaten kunnen geven van de ouders van myrthe alvast bedankt ..groetjes gini

     • Hallo,
      Moeder Annet is rond de 1.50 en vader Hummer is ook 1.50. Wel is het zo dat er momenteel gegadigden zijn voor Myrthe die gister zijn wezen kijken waarvan ik nog even wat hoor, dus een afwachten of die haar al dan niet willen kopen.

      Groetjes

 1. Hallo,

  Hoe groot kunnen tinkers uiterlijk ongeveer worden ??
  Zoek een veulen die het liefs een beetje ligt bij de 1,58

  Groetjes gini

  • Ik die maat hebben we geen tinkers beschikbaar. Er zijn wel tinkers in dat formaat te vinden maar niet heel veel, wij hebben ze allemaal kleiner.

 2. Goedendag, wij zijn opzoek naar een onderdanig hengstenveulen. Die zacht en vriendelijk van karakter is. Omdat wij al twee tinkers hebben is het van belang dat het karakter lief en rustig is, dan kan hij gelijk in onze kudde geïntroduceerd worden met kleine stapjes. Mochten jullie zo een karaktertje hebben hoor ik het graag. Met vriendelijke groet angelique

  • Hallo, wij hebben nog 2 jaarling hengstjes (Mickey, 3kleur en Mambo, zwartbont) lopen die beiden wel geschikt zijn om met andere tinkers te lopen. Zijn jullie op zoek naar echt een veulen en geen jaarling dan we hebben wel een aantal hengstveulens lopen maar die moeten nog tot van het najaar bij de moeder blijven lopen. Mochten jullie interesse hebben in een jaarling kun je ons gerust bellen voor meer informatie.

   met vriendelijke groet,
   Brigitte te Riele

    • hoihoi

     Mambo kost 900 euro en hij is halstermak. Verder kent hij nog niet veel maar mocht je belang bij hem hebben kunnen we hier even met hem aan het werk om hem de basisbeginselen bij te brengen voordat hij verhuist.

     Groetjes
     Brigitte

 3. Hoi,
  Ook wij zijn opzoek naar een veulentje
  Wij zoeken een kleine maat, wat is de verwachte schofthoogte van de veulens die je nog hebt?

 4. Graag zou ik van u willen weten wat de prijs is van het veulen van ilona is ik vind haar super mooi ze spreekt me erg aan ik ben een onervaren iemand die heel erg gek is van paarden en graag een veulen wil kopen om rustig een band mee op te bouwen en later te gaan rijden ze hebben mij een tinker aanbevolen omdat dit algemeen rustig en lieve paarden zijn graag verneem ik u reaktie en ook zou ik willen weten of ik beter voor een merrie of hengst moet gaan vriendelijke groeten bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *